Skip to main content

Verfspuiten

Naast aanbreng met roller en kwast kunt u ervoor kiezen om verf of latex te laten spuiten. Het belangrijkste voordeel van spuiten is het betere resultaat. Door te spuiten wordt de te behandelen ondergrond veel gladder afgewerkt. Er is geen sprake van een rol- of strijkstructuur. Bovendien heeft de verflaag overal dezelfde dikte. Het strakke resultaat met verfspuiten wordt zeer gewaardeerd in de betere interieurs.

We passen het verfspuiten vaak toe bij schilderwerk in nieuw- of verbouw. Toepassing bij ingerichte interieurs is minder geschikt, omdat de vrijkomende verneveling ontruiming noodzakelijk maakt. Elke water gedragen verf of elk latex product is te verfspuiten. Wanden, plafonds en houtwerk zetten we strak in de gewenste kleur. Losse elementen als deuren en meubeldelen kunnen we in onze werkplaats spuiten.

Bekijk hieronder de beelden van ons werk

Op aanraden van een kennis contact opgenomen met Goossens Schilderwerken, om ons huis te laten schilderen. Een vriendelijke en meedenkende vakman met kennis van zaken. Hij werkt ontzettend netjes en heeft echt vakwerk geleverd. Wij raden iedereen Goossens Schilderwerken aan!

Familie De Jong, Malden

Goossens Schilderwerken is een professionele en vakkundige schilder. Denkt met je mee en lost eventuele problemen in overleg op. Is punctueel en werkt met militaire precisie. Ons huis heeft er nog nooit zo mooi uitgezien. Bedankt!

Fam. Janssen, Nijmegen

Ondanks heeft Nillessen uw dak is ons vak B.V. te Groesbeek het kantoor uitgebreid en een complete nieuwe spreekkamer ingericht. Na deze verbouwing werd er gezocht naar een vakkundige schilder. Al vaker hadden wij gehoord en gezien dat Renaldo Goossens mooi schilderwerk afleverde. Dus werd er contact gezocht en een afspraak gemaakt. Na de kennismaking en opname van onze wensen, heeft Goossens Schilderwerken een nette aanbieding gedaan waarmee wij ook akkoord waren. En inderdaad, Goossens Schilderwerken heeft zeer netjes, strak schilderwerk geleverd en alles netjes schoon opgeleverd.

Nillessen Uw Dak Is Ons Vak, Groesbeek

Goossens Schilderwerken heeft onze dakkapel aan de binnenkant volledig gekit en afgeschilderd. Het is echt enorm mooi geworden en daarom raden wij iedereen deze specialist aan!

Familie Rubrech, Lent
Chat met ons
Hallo, kunnen we je ergens mee helpen?