Skip to main content

Schilderwerk

Verzorgd schilderwerk is niet alleen mooi, maar ook belangrijk voor de waarde van uw huis of bedrijf. Tevens zorgt het voor een kostenbesparing op de lange termijn. Binnen schilderwerk is zelfs belangrijk voor de houdbaarheid van uw buitenschilderwerk. Vooral gevelkozijnen moeten zowel binnen als buiten goed beschermd worden om houtrot te voorkomen. Binnen schilderwerk is niet alleen voor de verfraaiing van uw interieur, het is ook essentieel voor de bescherming van al uw hout- en muurwerk. Buitenschilderwerk van raam- en deurkozijnen moeten beschermd worden tegen temperatuur invloeden van wind, zon en regen.

Schilderwerk begint bij het nemen van de juiste keuzes in verfsoorten, materialen en toe te passen technieken. We bespreken met u welke materiaalkeuzes we maken en waarom.

Samen kijken we naar uw wensen en wat de mogelijkheden zijn. We helpen u met een uitgebreid kleuradvies.

Bekijk hieronder de beelden van ons werk

Op aanraden van een kennis contact opgenomen met Goossens Schilderwerken, om ons huis te laten schilderen. Een vriendelijke en meedenkende vakman met kennis van zaken. Hij werkt ontzettend netjes en heeft echt vakwerk geleverd. Wij raden iedereen Goossens Schilderwerken aan!

Familie De Jong, Malden

Goossens Schilderwerken is een professionele en vakkundige schilder. Denkt met je mee en lost eventuele problemen in overleg op. Is punctueel en werkt met militaire precisie. Ons huis heeft er nog nooit zo mooi uitgezien. Bedankt!

Fam. Janssen, Nijmegen

Ondanks heeft Nillessen uw dak is ons vak B.V. te Groesbeek het kantoor uitgebreid en een complete nieuwe spreekkamer ingericht. Na deze verbouwing werd er gezocht naar een vakkundige schilder. Al vaker hadden wij gehoord en gezien dat Renaldo Goossens mooi schilderwerk afleverde. Dus werd er contact gezocht en een afspraak gemaakt. Na de kennismaking en opname van onze wensen, heeft Goossens Schilderwerken een nette aanbieding gedaan waarmee wij ook akkoord waren. En inderdaad, Goossens Schilderwerken heeft zeer netjes, strak schilderwerk geleverd en alles netjes schoon opgeleverd.

Nillessen Uw Dak Is Ons Vak, Groesbeek

Goossens Schilderwerken heeft onze dakkapel aan de binnenkant volledig gekit en afgeschilderd. Het is echt enorm mooi geworden en daarom raden wij iedereen deze specialist aan!

Familie Rubrech, Lent
Chat met ons
Hallo, kunnen we je ergens mee helpen?